Een duurzaam dak bespaart u veel geld.


Meulendijks Dakwerken is al meer dan twintig jaar een toonaangevend bedrijf op het gebied van daken. Of het nu pannen daken zijn of leien, nieuwbouw of renovatie, geen klus is te groot voor Meulendijks Dakwerken. Sinds 2013 installeert het bedrijf ook zonnepanelen en in december 2020 deed de kans zich voor om mede-eigenaar te worden van het bedrijf HVP duurzaamheid.

Duurzaamheid is speerpunt voor de toekomst

HVP-duurzaamheid is gespecialiseerd in het installeren van Duurzame Energietechnieken en realiseren besparingen. Centraal staat hoe de klant het meeste rendement uit de installatie kan halen door zonnepanelen, warmtepompen, warmtepomp-boilers, airco’s en Ledverlichting. Iedereen is tegenwoordig bezig met duurzaamheid en het verlagen van de maandlasten aan energiekosten.

Bij vernieuwing of renovatie van een dak is het verstandig om advies in te winnen over verduurzaming van de woning. Middels een bewezen methode met een nieuw soort zonnepanelen in combinatie van een warmtepomp, profiteert u maximaal van de maandelijks kostenreductie. Als totaalinstallateur van duurzame energietechnieken, wordt HVP-duurzaamheid benaderd voor advies en installatie. Zij nemen het gehele proces uit handen en verzorgen het proces van A tot Z.

Het systeem werkt niet alleen bij particulieren maar ook bij bedrijven en sportverenigingen met een clubgebouw. Meulendijks Dakwerken is dus naast specialist in daken ook hét aanspreekpunt voor verduurzaming van de woning. Wil je meer weten over deze beproefde methode en wil ook jij de maandlast voor energiekosten omlaag brengen, neem vrijblijvend contact op met Frank Meulendijks op telefoonnummer 040-2260585 en laat je informeren over de mogelijkheden. Op de website van HVP Duurzaamheid treft u meer informatie aan. Neem gerust een kijkje, vraag de informatie op en bespaar duizenden euro's per jaar aan energiekosten!


Bron: Heeze-Leende 24